Makeup Therapy

Makeup Therapy este un curs terapeutic de automachiaj.

Îmi place să spun că fac terapie cu fețele femeilor, pentru că după o sesiune de machiaj cu mine, li se citește pe față relaxarea, încrederea, vitalitatea și starea de bine.

Tehnicile mele de lucru le dezvălui în cadrul cursului, pentru că îmi doresc să văd cât mai multe femei că-și pot realiza un machiaj simplu și de efect, în cel mai scurt timp.

Frumusețea există, este acolo, dar dacă venim cu un plus și o amplificăm? Aveți ochi frumosi, să-i punem în evidență. Aveți buze frumoase, să le punem în evidență.

Eu sunt unul din puținii makeup artiști care militează pentru less is more. De ce să simțim nevoia să punem produse de makeup în exces pe față, dacă nu avem nimic de ascuns, nici la exterior și nici la interior? Suntem frumoase și trebuie sa constientizăm asta tot mai mult.

La 20 de ani, ne dorim să fim ca la 30 de ani. Ajungem la varsta de 30 de ani și ne dorim să fim ca la 20 de ani. Ajungem la 40 de ani și ne dorim să fim ca la 30 de ani. Mereu ne exprimăm nemulțumirea cu privire la aspectul nostru exterior. Dar oare ce influențează acest aspect exterior?

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Dacă este așa, de ce nu-i punem în valoare? Avem bunătate în interior și mult frumos și nu avem curaj să le scoatem afară.

În opinia mea, nu există femei urâte. Toate suntem frumoase. Dacă știm să ne punem în evidență acel ceva al nostru, de care toate suntem conștiente că-l avem.Scopul acestui curs, este de a pune în lumină frumusețea naturală a fiecăreia și de a ajuta fiecare cursantă în a-și găsi stilul de machiaj personalizat și reprezentativ.

Înscrie-te la curs și primești 30% reducere la achiziționarea de pensule și 20% reducere la produse de makeup.

Întâi identificăm tipul de ten și ce produse de îngrijire a tenului îți sunt destinate, apoi urmează recomandările, la care vei primi 20% reducere.

Completează formularul pentru identificarea tipului de ten!