Face Yoga Everyday

Face Yoga este o practică holistică, care acționează pe 3 niveluri: fizic, spiritual și emoțional.

Cum acționează la interior?

Face Yoga diminuează anxietatea, elimină tensiunea, stresul, relaxează mușchii, durerile de cap, de măsele.

La nivelul feței sunt puncte energetice, centri nervoși, care reacționează și transmit informațiile creierului că suntem bine, că suntem în siguranță și începem să ne relaxăm și primim totul în viața noastră cu mult mai multă blândețe.

La nivel SPIRITUAL, practica Face Yoga îți aduce pacea interioară, stimularea glandelor precum hipotalamusul, glanda pineală și cea pitulară, stimulează producția de endorfină, care este responsabilă de energia, starea de spirit și reduce stresul.

La nivel EMOȚIONAL, te ajută să te deconectezi, să te relaxezi și să eliberezi tensiunea – pentru o stare de calm și obținerea unui somn de calitate, eliberând nivelul de cortizol și fiind înlocuit cu melatonina, funcția de regenerare a corpului nostru.

Cum acționează la exterior?

Face Yoga este un antrenament al mușchilor faciali, care implică masaj și exerciții care stimulează mușchii, pielea și sistemul limfatic, contribuind astfel la eliminarea toxinelor din organism și eliberează orice bariere care blochează fluxul de energie.

Este o combinație între contractarea mușchilor și a elementelor de masaj, care stimulează secreția de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, reduce pungile de sub ochi, menține pielea tânără și sănătoasă.

Face Yoga o alternativă la procedurile invazive. Este un antrenament ce combină contractarea mușchilor, presopunctură și a elementelor de masaj, care stimulează secreția de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, reduce pungile de sub ochi, reduce sau chiar elimină cearcănele, iluminează tenul, reconturează linia maxilarului, menține pielea tânără și sănătoasă, calmează atât la nivel mental, cât și la nivel fizic; ca urmare, atenuează stresul și anxietatea, se relaxează mușchii feței și ai ochilor, eliberându-se tensiunea din zona feței, ameliorează durerile de cap și alte dureri faciale.

Face Yoga este o alternativă la procedurile invazive. Este un antrenament al feței, prin care poți obține cele mai bune rezultate și să oprești îmbătrânirea.

Este un antrenament al mușchilor faciali, gat și decolteu, care combină încordarea muschilor faciali, masaj facial și presopunctură, ajutându-te ne de mâine.

La nivelul feței sunt puncte energetice, centri nervoși, care reacționează și transmit informațiile creierului ca suntem bine, ca suntem in siguranță și începem sa ne relaxăm și primim totul în viața noastra cu mult mai multa blândețe.

Pielea este legată de mușchii feței și prin încordare, obținem o piele mai fermă, mai tânără, mai netedă și cu mai puține riduri.

Masajul facial stimulează secreția de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, reduce pungile de sub ochi, menține pielea tânără și sănătoasă.

Stimulează punctele de presiune pe față și pe gât eliberând orice bariere care blochează fluxul de energie.

Stimulează sistemul limfatic, contribuind astfel la eliminarea toxinelor din organism.

Calmează atât la nivel mental, cât și la nivel fizic; ca urmare, atenuează stresul și anxietatea.

Prin masaj se relaxeaza mușchii feței și a ochilor, eliberându-se tensiunea din zona feței.

Ameliorează durerile de cap și alte dureri faciale.

Stimulează circulația, adică fluxul de sânge și oxigen.

Iată cum se desfășoară activitatea din grupul privat:

-ne logăm la ora 21:30;

-antrenamentul durează 20 de minute;

-1-2 minute un exercițiu postural;

-1-3 minute respirații conștiente;

-sfaturi pentru îngrijirea corectă a feței;

-ne facem prezența demachiate și aplicăm un ulei pentru față;,

-după fiecare antrenament, primești pe e-mail înregistrarea, care este valabilă 24 de ore;

-înregistrarea este privată și va fi urcată pe canalul de YouTube “Roxana Yoga Face” și transmisă pe adresa ta de g-mail;,

-acces nelimitat timp de 30 de zile.