Crăciunul, ești tu!

Crăciunul m-a surprins mereu. Nu întotdeauna a fost despre bucurie și despre a fi înconjurată de cei dragi. A fost și despre doar EU cu MINE, pentru că așa a fost să fie, uneori. 

Magia și bucuria Crăciunului le putem regăsi în orice zi.

An de an, aud sloganul, pe care îl rotim cu toții “De Crăciun, fii mai bun!”, si n-ar trebui spus doar de Crăciun. Putem să fim tot timpul anului, oricând, în orice situație. Nu trebuie să ne transformăm în Grinch după 27 decembrie. Să fim oameni și empatici tot timpul anului, nu ne costă nimic

 

Timpul ne maturizează și am realizat că cel mai mare cadou pe care mi-l poate aduce moșul, este să fiu bine, atât fizic, psihic cât și emoțional. Este cel mai frumos cadou și în fiecare an, îmi fac lista cu dorințe pentru următorul an, cu aceste bunuri sufletești. Omul a fost tot timpul nemulțumit, așa suntem „înzestrați” de la naștere, poate. Ne dorim mașini scumpe, case, vacanțe scumpe, haine scumpe “de firmă”, dar omitem pe lista aceea, sănătatea fizică, emoțională și sufletească. Ne ascundem problemele în spatele unor bunuri materiale, când de fapt, fără cele sufletești, nu înseamnăm nimic. Am fost acolo și am simțit pe pielea mea, când nu le ai pe toate cele 3 aliniate, și-ți dorești în momentele acelea să dai tot în schimbul lor.


Cu siguranță, copiii sunt o mare parte din magia anotimpului, în realitate, Crăciunul scoate la iveală copilul mare din noi toți. Crăciunul este o perioadă magică a anului, și a fost pentru mine, despre cei pe care îi iubesc. Petrecerea timpului cu familia și cu cei mai dragi oameni, a fost o tradiție. Mi-aduc aminte, copil fiind, nu adormeam noaptea, așteptând-l pe moșul. Mi-l imaginam, cum vine la fiecare casă și lasa cadourile lângă ghete și eu doream să surprind asta, dar nu mi-a ieșit.

Prin această ședință foto, am lăsat să se cunoască femeia Roxana, în mai multe etape ale vieții ei. 

Mereu am fost contra curentului, a ceea ce se poartă, a felului în care trebuie să fiu, să mă port, am fost doar în felul meu de a fi, am fost doar EU.

Mădălina este un OM deosebit. Am cunoscut-o la filmările unei emisiuni TV, ea fiind scenograf și am creat acea chimie între noi, imediat.

Fotografă, este a doua calitate a ei, dar nu orice fotograf.:)

Este fotografă polivalentă, portrait, nou-născuți, femei, corporate și nu numai. Fotografiază bebeluși și asta spune tot. Nu orice fotograf poate să realizeze astfel de ședințe foto. Surprinde bebelușii în cele mai liniștite momente ale acestora și este nevoie de multă răbdare, dar îi aduce și multă satisfacție.

Fotografiile Mădălinei, surprind intimitatea și intensitatea feminină. Te simți relaxată în prezența ei, prin felul ei calm și blând.

Simți căldura și pacea din momentul în care îi pășești în studio. Vorba aceea:” Omul sfințește locul!”

În vremea aceasta răcoroasă, ea te întâmpină cu un ceai cald și poartă o discuție cu tine, pentru a te cunoaște mai bine.

Este foarte important pentru ea, să-și dea seama ce fel de om ești și ce așteptări ai de la acea ședință foto, și cel mai important, să te simți relaxată și-n confort.

Dragostea este un sentiment atât de minunat, și poate că, ar trebui să simțim aceste sentimente de Crăciun, în fiecare zi!

Crăciun fericit, tuturor!

Leave A Comment