Nice to meet you!

Și iată ca a venit și vremea să scriu într-un blog.
Sunt Roxana și sunt Makeup Therapist și Yoga Face Trainer.
La bază economist, dar viața m-a condus pe alt drum, al creației și al stării de bine.
Până în anul 2016, am fost un “șobolan de birou”, care se sufoca zilnic în birou și visa la o viață liberă și să facă ceva care să-i mângâie zilnic sufletul.
Din anul 2017, s-a declanșat curajul și în urma unei discuții cu mine, am hotărât să ne urmăm visul.
Ce-mi lipseau în perioada aceea erau curajul, încrederea și stima de sine.
De la femeia clasică, “de casă”, fără idealuri și fără speranță, la femeia puternică, cu idealuri, cu vise, cu o transformare uluitoare în scurt timp, atât fizică, sufletească, cât și mentală.
Scriind acum, parcă a fost un pas de la o schimbare la alta, dar a fost un proces lung și anevois și nu am renunțat nicio secundă.
Dacă ar trebui să mai trec încă o dată prin tot, aș trece din nou, doar să-mi eliberez sufletul și să-l las să zburde, și să se bucure ca un copil.
Am întinerit în 6 ani. Am ajuns de la vârsta de 60 de ani, la 20 de ani.
Mi-aduc aminte, că la un moment dat stârneam “invidia” apropiaților și-mi spuneau să merg la doctor să-mi mai potolească energia pe care o dobândisem cu atâta trudă.
Nu pot să explic în cuvinte ce bine te simți când te trezești din letargia pe care ai avut 10 ani.
Am reușit să blochez vârstă. Cum?
Am trecut prin furie, dezamăgire, nopti nedormite, plâns, singurătate și când toate s-au consumat, am înțeles care îmi este drumul în viață și va trebui să-l urmez.
Am ajuns să mă bucur de lucruri mici: firul ierbii, soarele, luna, copacul, muntele și să apreciez viața.
Din anul 2017, fac terapie prin machiaj, cu mine și cu femeile care își doresc să aducă frumusețea interioară la exterior.
La cursurile de terapie prin machiaj, învățăm să potențăm frumusețea și nu să ne schimbăm trăsăturile noastre printr-o mască.
Yoga face am descoperit-o după ce am trecut printr-un covid destul de agresiv și o perioadă nu am mai putut avea grijă de mine, iar tenul meu s-a deteriorat.
Am urmat cursurile de Yoga Face și am practicat pe mine aceste exerciții, care au avut în scurt timp un efect WOW.
Ce nu știm de yoga face este că, această practică antrenează mușchii de la nivelul feței, îi tonifiază și pielea capătă un aspect mai tânăr, devine netedă și ridurile dispar.
Pe acest blog mi-am propus să împărtășesc cu voi experiențe, tipsuri, trucuri și cu ajutorul cunoștințelor mele, să vă ajut să vă îmbunătățiți starea de bine și încrederea.
Vă aștept cu feed-backuri și propuneri de subiecte.
Vă îmbrățișez!

Ilie Florica

August 23, 2022

Ce bucurie!
Am crezut că te-am pierdut!
După acea experiență de makeup, mi-ai rămas tare dragă prin comunicarea pe care am avut-o pe lângă lecțiile de machiaj care m-au înviorat, mi-au descoperit acea persoană care la 65 de ani se simte plină de energie, inspirație și un vibe excelent.
Știu că ești o femeie frumoasă, puternică, inventivă…. Aștept cu nerăbdare postările tale și îți doresc succes maxim în toate proiectele!
Te îmbrățișez cu drag, Roxi!

Reply

  roxana.guzu

  August 23, 2022

  Multumesc! si ma bucura sa aud ca v-a fost contributie cursul. Va imbratisez!

  Reply

Dinu Iuliana

August 23, 2022

Arată foarte bine site-ul!! Îmi place introducerea, este foarte pe scurt. Sunt sigura că vei detalia în următoarele articole.
Mă bucur că ai pus în aplicare ce îți doreai de ceva timp. 🤗🤗
Mult succes

Reply

Juravle Stela-Florina

August 23, 2022

Draga Roxana,ma bucur din suflet ca te-am reîntâlnit după atâția ani(am avut plăcerea sa fac cu tine la Timisoara un curs de automachiaj care ma ajuta in continuare😊),și facem seara de seara yoga face împreuna.
Ești extraordinara,te admir pentru ceea ce ești și faci,și îți sunt recunoscătoare pentru tot ce ne oferi seara de seara!E minunat sa vezi cum niște simple exerciții pot înlocui atâtea “proceduri” nesănătoase și costisitoare.
Mii de mulțumiri și succes in continuare!❤️

Reply

  roxana.guzu

  August 23, 2022

  Multumesc mult pentru apreciere, draga mea Stela!

  Reply

Leave A Comment